Butterfly Paragliding

Fethiye Tüplü Dalış Turu Fiyatı

Fethiye Tüplü Dalış Turu Fiyatı

Fethiye Tüplü Dalış Turu Fiyatı; Fethiye de bulunan aktivitelerden hangisini yapmak konusunda kararsız iseniz sizlere tavsiyemiz Fethiye tüplü dalış olacaktır. İlk kez tüplü dalış yapacak olmanız sizi heyecanlandırmasın.  Herkesin aklındaki Fethiye tüplü dalış nasıl yapılır ? Herkes tüplü dalış yapabilir mi ? Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış fiyatları ne kadar ? soruları sizin için cevapladık.

Fethiye Tüplü Dalış Turu Fiyatı
Fethiye Tüplü Dalış Turu Fiyatı

*Fethiye tüplü dalış nasıl yapılır ?

Fethiye misafirlerine son yılların en popüler etkinliği tüplü dalış turu yaşatmaktadır.  Fethiye den dalış turu yapacak misafirlerimiz için sabah marinadan hareket eden dalış teknesi ile Dalyan koyuna gelinir. Fethiye tüplü dalış turunda misafirler 2 kez dalış yapmaktadır. Fethiye dalış turu sabah 10:00-16:30 arasında yapılmaktadır. Fethiye dalış turunda öğle yemeği salış turu fiyatı içerisindedir.

Fethiye Tüplü Dalış Turu Fiyatı 

Ölüdeniz tüplü dalış turu için misafirler her saat başı Ölüdeniz plajından alınır ve dalış teknesine götürülür. Burada yapılan hazırlıklar sonrasında dalış eğitmenleri ile dalış gerçekleştirilir.  Zamanı az olanlar veya dalış sonrası başka aktiviteye katılmak isteyenler için Ölüdeniz tüplü dalış turu uygundur. Ölüdeniz tüplü dalış turu fiyatı içerisinde öğle yemeği dahil değildir.

Fethiye Ölüdeniz Tüplü Dalış Turu Fiyatı

Dalış öncesi dalış’ a katılacaklara dalış kuralları, sualtı işaret dili ve sualtında nefes teknikleri anlatılmaktadır. Gruplara ayırılan misafirler sualtında eğitmenler ile birebir tüplü dalış yapmaktadırlar. Tüplü dalış turu yapmak için önceden dalış yapmış olmanıza gerek yoktur ! Tüplü dalış yaparken basınçtan etkilenmemeniz için kulağınızı açmanız, sualtında panik yapmamanız, eğitmenlerden uzaklaşmamanız ve rahatlıkla nefes alıp vermeniz keyifli ve eğlenceli tüplü dalış yapmanız yeterlidir. Fethiye tüplü dalış turu 5-7 metre aralığında yapılmaktadır.

*Herkes tüplü dalış yapabilir mi ?

14 yaşından büyükler, Sağlık problemi ve hamile olmayanlar dalış turu yapabilirler.

*Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış fiyatları ne kadar ?

Fethiye dalış turu fiyatları ve Ölüdeniz dalış turu fiyatları ile aynıdır.  İki dalış noktasında da Nisan ve Ekim ayları arasında yapılmaktadır.  Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış turu fiyatları içerisine sualtı fotoğraf ve video, Kişisel harcamalar, İçekler hariçtir.

Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış fiyatları 2023 | 2024 | 2025 | 2026 yılları hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0539 646 6460 hattımızı arayabilirsiniz.