Butterfly Paragliding

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyat

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyat

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyat; Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Ölüdeniz plajı üzerinde gerçekleştirilen bölgenin en önemli aktivitelerindedir. Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü fiyatları ne kadar, Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü nasıl yapılır, Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü hangi aylarda yapılır ?

Fethiye Ölüdeniz Yamaç paraşütü etkinliği, plajın güneyinde bulunan Babadağ Dağı üzerinden gerçekleştirilir. Bu dağ, yamaç paraşütü atlamaları için idealdir ve yüksekliği, 1.965 metredir. Yamaç paraşütü uçuşu, eğitimli pilotlar tarafından yönetilir ve turistler, güvenliği sağlayarak uçuş gerçekleştirilir.

Fethiye Ölüdeniz Yamaç paraşütü turistler için harika bir adrenalin dolu deneyim olabilir ve Ölüdeniz plajının güzel manzaralarını keşfetmek için mükemmel bir fırsattır. Bu etkinlik için ilgi duyanlar, Ölüdeniz plajında yer alan şirketimiz Butterfly Paragliding ofisimize uğrayarak veya iletişim kurarak rezervasyon yapabilirler. Yamaç paraşütü uçuşu Babadağ’ın 1200-1700-1800-1970 metre pistlerinden gerçekleştirilir.

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü fiyatları ne kadar ?

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü fiyatları yaz ve kış aylarından değişiklik göstermektedir. Kış aylarında yapmak isteyenler biraz üşüse de denizin maviliği ve ormanın yemyeşil tonları görmeleri için engel yoktur. Yamaç paraşütü uçuşları için kalkış yapılacak pist hava durumuna göre tercih edildiğinden kış aylarında çoğunlukla 1200 metre pistlerinden yapılmaktadır.

 Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyat 0539 646 6460
Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Fiyatı 0539 646 6460

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü nasıl yapılır ?

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü nasıl yapılır konusu ilk kez yamaç paraşütü yapmak isteyenlerin araştırdığı konular arasındadır. Yamaç paraşütü yapmak için önceden bir şey bilmenize gerek yok. Ölüdeniz Babadağ yamaç paraşütü yapmak için 100 kg üzeri ve kalp, astım, hipertansiyon ve hamilelik durumunun olmaması gerekmektedir. Ölüdeniz deki ofisimizden araçlar ile Babadağ’a hareket ediyoruz. Kalkış yapılacak pistte ulaştıktan sonra pilot hazırlıkları yaptıktan sonra size kalkış ve uçuç esnasında yapmanız ve yapmamanız gerekenlerin bilgisiniz vermektedir. Pilot ve yolcu koşarak kalkış gerçekleştirmektedir. Sonrası harika manzarayı izlemek. İnişler Ölüdeniz plajına yapılmaktadır.

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü hangi aylarda yapılır ?

Fethiye Ölüdeniz Yamaç Paraşütü herkes tarafından daha çok yaz aylarında yapıldığından dolayı yazın yapıldığı sanılmaktadır. Oysa ki Fethiye Ölüdeniz yamaç paraşütü kış aylarında da yapılmaktadır. Yamaç paraşütü için hava şartlarının uygun olması sert rüzgar ve yağmurun olmaması gerekmektedir.